Erdinç Şehit: Volkan futbol hayatını Fenerbahçe'de sonlandıracaktır

ABONE OL

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit, beIN SPORTS'a konuştu.

Fenerbahçe’nin yıllardır kalesini emanet ettiği, takım kaptanı Volkan Demirel’in menajeri Erdinç Şehit, beIN SPORTS’ta Volkan hakkında açıklamalar yaptı.

“SONSUZA DEK GÖNÜL SÖZLEŞMESİ VAR”

"Volkan 15-16 yıldır sahada, 5-6 yaşından beri tribünde olan ve oradan Fenerbahçe kalesine geçen bir isim. Volkan’ın Fenerbahçe ile sonsuza dek bir gönül sözleşmesi var"

“PAZARLIK ŞANSIMIZ YOK”

"Her imzada çok sevdiği Aziz Yıldırım’ın sözünden çıkmadan sözleşme imzalamış bir adamdır. Fenerbahçe her zaman fazlasını da vermiştir. Fenerbahçe kulübü ile bizim pazarlık şansımız yoktur. Volkan profesyonellik dışına çıkmış kulüple bütünleşmiş bir isimdir"

“KİM GELİRSE YARIŞA GİRER VOLKAN OYNAR”

"Ospina gelse de iyi olur, fark etmez. Volkan Samandıra Can Bartu tesislerinde antrenmanlara çıktığı takdirde en iyi kaleci de gelse Volkan oynar. Fenerbahçe istediği kaleciyi almakta özgürdür. Volkan kim gelirse yarışa girecektir, yarışın galibi de Volkan Demirel’dir. Yıllardır olduğu gibi"

“AŞKLA BAKTIĞI FENERBAHÇE FORMASINI..”

"Aşkla baktığı Fenerbahçe formasını da giymeye devam edecektir. Futbol hayatını Fenerbahçe’de sonlandıracaktır"

“TEKLİFLER VARDI GÖRÜŞME BİLE YAPMADIK”

"2008 Avrupa Şampiyonasından sonra çok teklif vardı. Görüşme bile yapmama izin vermedi. Şimdi bile Azerbaycan’dan, Amerika’dan, İtalya’dan teklifler var. Görüşme bile yapmadık. İmza için ‘sorun’ kelimesi bile Volkan’ı iğreti eder"

fenerbahçe volkan demirel erdinç Şehit kaleci