Erol Bulut, hasreti bitirme hedefinde

ABONE OL

Erol Bulut, kritik Trabzonspor deplasmanından 3 puanla dönerek, hem şampiyonluk yarışında iddiasını güçlendirmek hem de Dick Advocaat'tan sonra bunu başaran ilk teknik direktör olmak istiyor.

FUTBOO | Süper Lig'de kritik Trabzonspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de, bu karşılaşma Erol Bulut için de ayrı bir önem taşıyor. Erol Bulut, Trabzonspor karşısında kazanarak hem ligdeki iddialarını kourmak hem de Dick Advocaat'tan sonra bunu başaran ilk teknik adam olmak istiyor.

Fenerbahçe, Trabzonspor'a karşı deplasmandaki son galibiyetini 2016 yılında almıştı. O dönem takımın başındaki Dick Advocaat ile sarı-lacivertliler deplasmandaki maçı 3-0 kazanmayı başarmıştı.

Sarı-laciverli ekip Trabzonspor ile son 4 deplasman maçına Ersun Yanal, Erwin Koeman ve Aykut Kocaman önderliğinde çıkarken, bu maçlarda galibiyet alamamıştı. Pazar günü oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe, sahadan 3 puanla ayrılırsa Erol Bulut Trabzon deplasmanında Advocaat'tan sonra kazanan ilk teknik direktör olacak.

Fenerbahçe'de son Trabzonspor deplasmanları

Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe (Ersun Yanal)
Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe (Ersun Yanal)
Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe (Erwin Koeman)
Trabzonspor 1 - 1 Fenerbahçe (Aykut Kocaman)
Trabzonspor 0 - 3 Fenerbahçe (Dick Advocaat)

Fenerbahçe, Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 28 Şubat Pazar günü 19:00'da oynanacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

dick advocaat erol bulut fenerbahçe trabzonspor trabzonspor - fenerbahçe