Erol Bulut'tan transfer itirafları

ABONE OL

Erol Bulut, Yunanistan basınına samimi açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe'den önce teklif aldığı takımı da açıkladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Yunanistan basınına verdiği özel röportajında sarı-lacivertli takımdan önce Verona'dan teklif aldığını söylerken, transfer ettiği Pelkas ve etmek istediği Bakasetas hakkında da konuştu.

Erol Bulut, öncelikle Pelkas transferi hakkında konuşurken ''Pelkas'ın kadromuzda olmasından dolayı çok mutluyum. O istediğim bir oyuncuydu. Uluslararası bir kanat oyuncusu olduğu gibi forvet arkasında 10 numarada da oynayabilir. Orta sahada daha geride de olmak üzere merkezdeki tüm pozisyonlarda oynuyor'' ifadelerini kullandı.

Alanyaspor'dan Bakasetas'ı da kadrosunda görmek istediğini açıkça ifade eden Bulut, ''Alanyaspor'dan Bakasetas'ı almaya çalıştık ama takımıyla anlaşmaya varamadık. Bakasetas'ın transferinin Pelkas'ın transferiyle bir ilgisi yok. Onlar farklı tarzda oyuncular. Açık konuşmak gerekirse ikisinin de takımda olmasını istedim'' dedi.

''Verona'dan da teklif aldım''

Fenerbahçe'den önce Verona'dan teklif aldığını da dile getiren Erol Bulut, ''Yaz aylarında Verona ile anlaşmaya yakındım ama Fenerbahçe'den ilk teklif geldiği anda hiç düşünmeden kararımı verdim. Fenerbahçe için oynayıp ligi kazanmıştım. Fenerbahçe'nin başına geçmek istediğimden emindim'' şeklinde konuştu.

erol bulut fenerbahçe