Ersun Yanal: Atmosferde futbol heyecanı yoktu

ABONE OL

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında 1-1 sonuçlanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal yayıncı kuruluşa konuştu.

"GERGİNLİK ÇIKMADI MEMNUNUM"

Ersun Yanal "İki takım da bu sezon istediği sonucu alamadı. Bugün de iki takım üstünlük kurmada sorun yaşadı. İkinci yarı biz daha iyiydik. Golü bulamadık ve puanlar paylaşıldı. Bugünkü maç isim olarak ligin en önemli karşılaşmalarından birsi ama boş tribünlere oynadık. Atmosferde futbol heyecanı yoktu. İki takım da birbirini üzmedi ve gerginlik çıkmadan maç bitti bundan memnunum. Gelecek sezon için bu yılı iyi okumak gerekiyor. Önümüzdeki Bursa maçı gelecek seneki kararlarımız için önemli bir karşılaşma" şeklinde konuştu.

"TAKIM OLUŞTURALIM GERİSİ GELECEKTİR"

Yanal sözlerini "Trabzonspor çok önemli bir virajdan buraya geldi. 50. yılda şampiyon olmayı herkes ister. Ben de çok isterim. Akıllı davranmak ve doğru kadrolar yapmak, yarışmak işin akılcı tarafı. Önce bir takımı kuralım, bir takım oluşturalım gerisi gelecektir" diyerek sonlandırdı.

ersun yanal trabzonspor fenerbahçe