Ersun Yanal: Zor şartlar altında veda ediyorum

ABONE OL

90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, 'Fenerbahçe birçok kupa mücadelesi verdi, düşmemeye oynadı, zirve için yarıştı. Ama hiçbir dönem transfer yapamamazlık olmamıştı' dedi.

90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, “Fenerbahçe birçok kupa mücadelesi verdi, düşmemeye oynadı, zirve için yarıştı. Ama hiçbir dönem transfer yapamamazlık olmamıştı” dedi.

Yanal, 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ardından ise ilk olarak şehitlerimiz için tüm ülkemize başsağlığı dileğinde bulunarak, “Böyle atmosferde futbol oynamak, konuşmak canımızı yakıyor” diye konuştu.

58 yaşındaki çalıştırıcı, “Aslında bir veda konuşması yapacaktım. Ancak gerçekleşecek süreci de iyi anlamak lazım. Fenerbahçe’nin nerede ne zaman gereksinimi olursa ben hazır olurum” dedi. Ersun Yanal, zor şartlar altında göreve başladığını hatırlatarak, “Aynı şekilde zor şartlar altında veda ediyorum. Bu süreci doğru anlamak lazım. Fenerbahçe birçok kupa, şampiyonluk mücadelesi verdi, Avrupa’da yarıştı. Düşmemeye oynadı, zirvenin kalıcısı olmak için savaştı. Ama hiçbir dönemde transfer yapamamazlık olmamıştı. Taraftarların, Ali Koç'u desteklemesi gerek. Herkes gider ama Fenerbahçe bakidir” ifadelerini kullandı.

‘Maddi talebim olmadı’

Yanal, Fenerbahçe’nin Türkiye’ye, Türkiye’nin ise Fenerbahçe’ye ihtiyacı olduğunu belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, her zaman Sarı-Lacivertliler’in hizmetinde olacağını yineledi. Ersun Yanal son olarak, gelirken de ayrılırken de kulüpten maddi hiçbir talebi olmadığının altını çizdi. Tecrübeli çalıştırıcı, basın toplantısını ise konuşmasını yapıp soru almadan terk etti.