'F.Bahçe taraftarı memnun'

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Volkan Demirel, yayıncı kuruluşa dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, takımın durumu, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki performansı ve Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları;

Bir teknik adamı göreve getiriyorsanız 3-5 haftada göndermemelisiniz. Teknik adamların arkasında durulması lazım. Giresunspor örneği var geçen seneden.

Jorge Jesus yorumu

Jorge Jesus çok değerli bir teknik adam. Hocaya sahygı gösterildiği için Fenerbahçe diğer sezonlardan daha iyi görünüyor. Hocanın rakibe göre sistemle çıkması çok hoşuma gidiyor. Hiçbir konuda ısrar etmiyor.

Taraftarı memnun ediyor

Benim de futbol anlayışım bu şekilde. Yeri gelir üçlü oynarsın, yeri gelir dörtlü. Fenerbahçe şu anda taraftarlarını memnun ediyor

Arda Güler oynamalı mı?

Arda Güler'in gelişimi bence gayet iyi gidiyor şu an. Hocanın ne yapmak istediğini anlayabiliyorum. Evet top ayağına çok yakışıyor ancak bence Jorge Jesus zamanlamayı çok iyi ayarlıyor. 90 dakika oynayacak durumda değil ki hoca onu oynatmıyor.