Falcao ve transfer açıklaması

ABONE OL

Galatasaray'da sakatlıklar nedeniyle bir türlü düzenli forma giyemeyen Falcao ile ilgili başkan Mustafa Cengiz'den çok önemli açıklamalar geldi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sponsorluk sözleşmesi için gerçekleştirilen toplantıda birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in Türkiye'nin en önemli teknik direktörü olduğunu söylerken, Falcao konusunda herkesi şaşırtan ifadeler kullandı.

''Falcao gidecek mi kalacak mı, bilmiyorum''

Falcao'nun devre arasındaik durumuyla ilgili konuşan Mustafa Cengiz, ''Falcao haysiyetli bir insan, onurlu bir futbolcu. Falcao'nun Galatasaray'ı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Ocak ayında kalacak mı, gidecek mi bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Falcao'nun MLS'te talipleri olduğu iddia ediliyordu.

Mustafa Cengiz, Fatih Terim'den de övgü dolu sözlerle bahsederken ''Hocamız Fatih Terim, Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük teknik direktör! Kimse alınmasın'' dedi. Fatih Terim ile herhangi bir sorunlarının olmadığını da dile getiren Cengiz ''Florya ile yönetim arasında sorun var" gibi gösteriliyor. Bunları görüyoruz, okuyoruz. Bunları ciddi ciddi spor yorumcuları da yapıyor, bunu yapmayın! Medyumluk yapmayın'' şeklinde konuştu.

falcao transfer galatasaray mustafa cengiz fatih terim