Fatih Terim Arda Turan'ı kamptan gönderdi

ABONE OL

Arda Turan'ın Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından Fatih Terim milli futbolcuyu takımdan çıkardı.

2018 Dünya Kupası elemeleri kapsamında Kosova ile oynanacak maç öncesi uçakla dün gece Makedonya'dan İtalya'ya gelen A Milli Takım kafilesinde Arda Turan, Milliyet muhabiri Bilal Meşe'ye saldırmıştı. 

TERİM, KADRODAN ÇIKARTTI

Hürriyet'in haberine göre bugün sabah saatlerinde gündeme düşen ve hem Türk hem de İspanyol basınında büyük etki yaratan olayın ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ı kadrodan çıkarma  kararı aldı ve kamptan gönderdi. 

DEMİRÖREN-DÜRÜST-TERİM TOPLANTISI

Uçakta yaşanan olayın ardından kara yoluyla Slovenya'ya giden ve burada kampa giren Milli Takım'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, başkanvekili Ali Dürüst ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan ile ilgili küçük bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan görüşmenin ardından Terim, Arda Turan'ı çağırarak kamptan ayrılmasını istedi. Barcelona'da top koşturan 30 yaşındaki oyuncu da hem takıma hem de federasyona zarar vermemek için eşyalarını toplayarak kamptan ayrıldı. 

fatİh terİm arda turan bİlal meŞe a mİllİ takim