Fatih Terim'den Porto maçı öncesi sürpriz onbir

ABONE OL

Galatasaray bu akşam BB Erzurumspor ile 8.Hafta'nın açılış maçında karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Terim'in, hafta içinde oynayacakları Porto sınavını da düşünerek bu maçta önemli bir rotasyona gideceği belirtildi.

Akhisarspor karşısında aldığı 3-0'lık yenilgiyle, deplasmandaki kötü görüntüsünü sürdüren Galatasaray, bu akşam 7. Hafta'nın açılış maçında ligin dibine demir atan teknik direktör değişikliğine giden Erzurumspor'u sahasında ağırlayacak.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in, 3 Ekim Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'de oynanacak Porto karşılaşmasını da düşünerek, Erzurumspor karşısında kadroda önemli değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın bu sezonki tartışmasız en önemli kozu olan Rodgirues, üst üste oynadığı başarılı maçlar sonrası, Porto karşılaşması düşünülerek dinlendirilebilir.

Galatasaray'ın bu sezonki tartışmasız en önemli kozu olan Rodgirues, üst üste oynadığı başarılı maçlar sonrası, Porto karşılaşması düşünülerek dinlendirilebilir.

Sarı-Kırmızılılar'da takımın en istikrarlı oyuncularından biri olan Nagatomo'nun da, Erzurumspor karşısında dinlendirilecek oyuncular arasında olması bekleniyor.

Fernando ve Nagatomo'dan farklı olarak, üst üste bulduğu şansları iyi değerlendiremeyen Sinan Gümüş'ün 11'deki yerini kaybetmesi muhtemel görünüyor.

Galatasaray'ın bu akşam BB Erzurumspor karşısında sahaya çıkması beklenen onbiri şu şekilde:

Muslera - Mariano, Ozan kabak, Serdar Aziz, Ömer Bayram - Donk, N'Diaye - Oneykuru, Emre Akbaba, Yunus Akgün - Eren Derdiyok

galatasaray galatasaray bb erzurumspor maçı fatih terim garry radrigues