Fatih Terim'den sürpriz karar

ABONE OL

Ligde beklentilerin altında kalan Galatasaray'da devre arasında kadronun yanı sıra teknik ekibe de takviye yapılması kararı alındı.

Galatasaray’da kötü gidişata çözüm olarak transfer görülüyor. Yardımcı antrenör Selçuk İnan’ın, Adana Demirspor yenilgisi sonrasındaki, “Çalışıyoruz ama olmuyor. Çalışarak gelişemiyorsak değişerek gelişebiliriz” açıklaması devre arasında yapılacak takviyeleri gündeme getirdi.

Başkan Burak Elmas ve yöneticiler transfer için kaynak ararken, en az 5 oyuncu ile beraber teknik direktör Fatih Terim’in ekibine de takviye yapılması gündeme geldi. Terim’in ekibine yabancı bir yardımcının dahil olacağı öğrenildi.

Geri dönmesi gündemde

Transferde kaleye ilk planda Giresunspor’a kiralanan Okan Kocuk’un geri dönmesi gündemde... Göztepe’den İrfan Can Eğribayat için nabız yoklayan Galatasaray, yüksek bir maliyetle karşılaştı.

Sivasspor deplasmanında ağır sakatlık geçiren Fernando Muslera'nın mart ayı başında sahalara dönmesi bekleniyor. Bu nedenle Okan’ın geri dönmesi fikri ağırlık kazandı. Deneyimli eldiven Giresunspor'da son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çekiyor. (Nevzat Dindar / Milliyet)

galatasaray