Fatih Terim'in 'en zor' kararı! Kimler oynayacak?

ABONE OL

Fatih Terim, Sivasspor galibiyetinin ardından ''İnşallah herkes kazasız belasız milli takımdan döner'' demişti ancak milli ara Galatasaray için pek de iyi geçmedi. Galatasaray'daki eksik oyuncuların sayısı 9'a çıktı.

FUTBOO | Fatih Terim, milli aradan önce kazandıkları Sivasspor maçının ardından ''İnşallah herkes kazasız belasız milli takımdan döner. Sağlığımız yerinde olsun, biz bu iyi gidişimize devam ederiz'' ifadelerini kullanmıştı. Ve Fatih Terim'in korktuğu başına geldi.

Galatasaray'da milli arada sakat oyuncuların sayısı artarken, bir de koronavirüs testi pozitif olan oyuncular çıktı. Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşacak Galatasaray'da Fatih Terim'i eksikler nedeniyle zorlu bir kadro seçimi bekliyor.

Milli arada nazar değdi

Milli ara öncesi üst üste galiibyetlerle hem ligde üst sıralara çıkan hem de moral bulan Galatasaray'da Omar Elabdellaoui, Arda Turan ve Ryan Babel'in koronavirüs testleri pozitif çıktı. Ayrıca ismi açıklanmayan iki oyuncunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı.

Koronavirüs pozitif testlerine bir de milli takımdaki sakatlıklar eklendi. Luyindama ve Etebo milli takımlarında sakatlık yaşadılar. Luyindama'nın oynamayacağı kesinken, Etebo'nun da oynamasının zor olduğu belirtildi. Kolombiyalı golcü Falcao'nun da sakatlığı bulunuyor. Kolombiyalı oyuncunun da son durumu maç saatinde belli olacak. Sarı-kırmızılı takımda uzun süreli sakatlığı devam eden Fernando Muslera da yok.

Fatih Terim Pazar gününü bekliyor

Fatih Terim, Kayserispor ile oynanacak maçta sahaya çıkaracağı kadro için maçtan bir gün öncesi olan Pazar gününü bekliyor. Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Falcao'nun durumu iyiye gitmesi halinde Fatih Terim, Kolombiyalı yıldızı 11'de kullanmayı planlıyor. Ancak Falcao'nun durumu maça yetişmezse sarı-kırmızılı takımın forvetinde Mbaye Diagne'nin oynaması bekleniyor.

Galatasaray'daki eksikler

Sakatlar: Etebo, Luyindama, Falcao, Muslera
Koronavirüs testi pozitif çıkanlar: Omar, Arda Turan, Ryan Babel ve ismi açıklanmayan iki oyuncu

galatasaray fatih terim etebo luyindama muslera falcao ryan babel arda turan omar süper lig kayserispor