Fatih Terim'in gözdesi imzayı atıyor

ABONE OL

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Lemina'nın 1 yıl daha kiralanması için gaza basıldı. Hedef; hafta başına kadar imzaları atmak.

Galatasaray geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Mario Lemina’yı bir kez daha kiralamak üzere... 

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Gabonlu ön libero için geri sayıma geçen sarı kırmızılılar, Lemina ile anlaştı, hafta başına kadar da Southampton ile imzaları atıp İstanbul’da bulunan Lemina’nın çalışmalara katılması planlanıyor. Lemina da sosyal medyadan ‘Bugün günlerden G.Saray’ paylaşımı yaparak transfer ateşini yaktı.

View this post on Instagram

Quelle année ! Dès mon arrivée au club vous avez su me porter très haut dans votre cœur . Je suis arrivée sur la pointe des pieds et aujourd’hui je suis heureux de vous dire que cette année personnellement m’a fait beaucoup grandir . Dans les bons comme dans les mauvais moments je suis fier et honoré d’avoir pu au moins une fois dans ma vie porter les couleurs de GALATASARAY. Merci à vous tous . Vous nous avez beaucoup manqué en cette deuxième partie de saison . Merci à mes coéquipiers , au coach et au staff tout entier . Je vous aimes du plus profond de mon cœur et à très bientôt . Cette histoire n’est pas fini ⏳. @galatasaray

A post shared by ???????????????????? ???? ???????????????????????? (@lemsm13) on Jul 25, 2020 at 7:29am PDT



Mbaye Diagne'ye alkış

Geçtiğimiz sezon Club Brugge’a kiralanan ancak Belçika ekibinde uzun süre kadro dışı kalan Mbaye Diagne, yaptığı paylaşımları ile de çalışkanlığını ortaya koymaya başladı. Takımın saat 17.00’deki antrenmanı için tam 5 saat önce Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giden Diagne, sosyal medya hesabından da antrenman esnasında fotoğraf paylaşımı yaptı. Bu paylaşım taraftarlardan tam not aldı.

lemina galatasaray fatih terim