Fatih Terim'in yeni yardımcıları belli oldu

ABONE OL

Galatasaray'da Hande Sümertaş ve Hasan Şaş'ın görevinden ayrılmasının ardından teknik heyete katılacak yeni isimler de belli olmaya başladı.

Fatih Terim'in uzun yıllardır danışmanlığını yapan Hande Sümertaş ve yardımcı antrenörlerden Hasan Şaş'ın görevlerinden ayrılmasından sonra Galatasaray'da bir değişim yaşanması bekleniyordu. Yaşanan gelişmeler merakla takip edilirken, Fatih Terim'in yeni yardımcıları da netleşmeye başladı.

Tecrübeli teknik adamın yeni sezonda teknik kadroya eski futbolcuları Johan Elmander ve Albert Riera'yı katması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına da yardımcı olacaklar

Sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra da aradaki bağı koparmayan iki ismin, yeni sezonda Fatih Terim ile birlikte kulübede olacağı belirtildi. İki ismin hem teknik kadroda yer alması, hem de transfer çalışmalarında görev yapması bekleniyor.

Hande Sümertaş ve Hasan Şaş'ın ardından bir diğer yardımcı Ümit Davala'nın ise geleceği henüz belirsizliğini koruyor. 


Galatasaray'da iki lig şampiyonluğu yaşadılar

Johan Elmander, 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş ve kulüpte geçirdiği birkaç sezon içinde taraftarın gönlünde önemli bir yere sahip olmuştu. İsveçli isim sarı-kırmızlı takımda iki lig şampiyonluğu, bir de Türkiye Süper Kupa'sını kazanmıştı.

Albert Riera da Elmander ile aynı sezon gelmiş ve sarı-kırmızılı takımda geçirdiği 3 sezonda 2 lig şampiyonluğu, bir Türkiye Süper Kupa zaferi yaşamıştı.

galatasaray fatih terim elmander johan elmander riera albert riera hasan Şaş