Fener, dört koldan saldırıyor

ABONE OL

Josef de Souza'yı 11.5 milyon euro'ya WBA'ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe, transferde düğmeye bastı.

Josef de Souza'yı 11.5 milyon euro bedelle West Bromwich Albion'a satmaya hazırlanan Fenerbahçe, transferde düğmeye bastı. Sarı-lacivertlilerin gündeminde üç yıldız var. Porto'da forma giyen ve Marsilya'ya gitmesi gündemde olan eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, PSG'nin göndermek istediği Hatem Ben Arfa ve Shakhtar Donetsk'in Brezilyalısı Fred.

Van Persie sorunu

Van Persie'nin bitmek bilmeyen sıkıntıları ve Soldado'nun tek kalması sebebiyle Fenerbahçe forvet transferi yapmakta kararlı. Forvet konusunda da sarı lacivertliler önceliği Porto forması giyen Vincent Aboubakar'a veriyor. Marsilya'nın da ısrarla istediği Kamerunlu golcü için Porto ile temaslar başladı. Aboubakar konusunda Fenerbahçe'nin rakamı 10 milyon euro'ya kadar çıkarması planlanıyor.

Ben Arfa için çalışılıyor

Ben Arfa'yı da aylardır kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler, Josef'den gelecek parayla tekrar kesenin ağzını açtı. Girişimlerin ciddi olduğunu da PSG sportif direktörü Henrique açıkladı. Sportif direktör Ben Arfa konusunda en istekli kulübün Fenerbahçe olduğunu belirtti.

Fred de gündemde

Geçen sezondan beri orta saha sorununu çözmeye çalışan Fenerbahçe'nin listesindeki son isim ise Shakhtar Donetsk forması giyen Brezilyalı Fred. 24 yaşındaki Brezilyalı yıldızı özellikle Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman büyük bir ısrarla istiyor. İlk etapta kiralanması gündeme gelen Fred'in Shakhtar tarafından kiralama bedeli 4 milyon euro olarak gösterildi. Fenerbahçe yönetiminin bu rakamı 2.5 ila 3 milyon euro arasına çekmeye çalıştığı öğrenildi.

Aboubakar listebaşı

Fenerbahçe'nin gündeminde olan üç yıldızın performanslarına bakacak olursak, Aboubakar bu sezon Porto forması ile çıktığı 4 maçta 4 gol atmayı başardı. Ben Arfa bu sezon henüz PSG formasını sırtına geçiremese de geçtiğimiz sezon 32 maçta 4 gol atıp, 7 asist yaptı. Brezilyalı Fred ise bu sezon Shakhtar formasıyla çıktığı 5 maçta 1 gol atıp, 2 asist yapmayı başardı.

fenerbahçe fenerbahçe transfer fenerbahçe aboubakar fenerbahçe ben arfa fenerbahçe fred fenerbahçe van persie aboubakar van persie fred ben arfa