Fenerbahçe 8 haftalık hocasını açıkladı

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig'de kalan maçlarda takımın başında görev alacak teknik direktörü resmen açıkladı.

Teknik direktör arayışlarını ve gelecek sezon planlamasını sürdüren Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in kalan haftalarında teknik direktör olarak Tahir Karapınar'ın görev yapacağı belirtildi. 53 yaşındaki teknik adam kalan 8 haftada takımın başında görev alacak ve sezonun bitmesiyle birlikte altyapıda görevine devam edecek.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama;

'Tahir Karapınar, yeniden yapılandırılmakta olan Fenerbahçe Futbol Altyapı organizasyonumuzda futbol akademi altyapı koordinatörü olarak göreve getirilmiştir.

Altyapımızda göreve başlayan Karapınar, kariyerinde Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar antrenörlüğü ve teknik sorumluluğu, Milli takım Ege ve Akdeniz bölge sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur.

Bununla birlikte, Tahir Karapınar 2019-20 sezonunun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacak, sezonun tamamlanmasının ardından altyapıdaki görevine resmi olarak başlayacaktır.

Tahir Karapınar’a camiamıza hoş geldin diyor; kendisine başarılar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'

Tahir Karapınar kimdir?

53 yaşındaki Tahir Karapınar teknik direktörlük kariyerine Altay'da başlamıştı. Karapınar son olarak 2017/2018 sezonunda Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yaptı. 

TIKLAYIN, YENİ TWITTER HESABIMIZI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN

tahir karapınar fenerbahçe