Fenerbahçe Aboubakar için devrede

ABONE OL

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Robin van Persie ile iyi bir ikili oluşturacağına inandığı Kamerunlu yıldız için yönetimin temaslara başladığı öne sürüldü.

Beşiktaş’ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi bittikten sonra siyah-beyazlıların yüksek bonservis bedeli nedeniyle gelecek yıl için bir türlü renklerine bağlayamadığı Vincent Aboubakar için sürpriz talip çıktı.

Bir süredir teknik direktör Aykut Kocaman’la birlikte gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Fenerbahçe yönetiminin Kamerunlu yıldız için devreye girdiği iddia edildi.

ALTERNATİFLER DE VAR

Aykut Kocaman'ın gelecek sezon kadrosunda kalmasını istediği Robin van Persie ile iyi bir ikili olacağını düşündüğü Vincent Aboubakar’ın menajeri ile temas kuran Fenerbahçeli yöneticilerin anlaşma zemini aradığı belirtildi.

Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports’un haberine göre sarı-lacivertlilerin, Aboubakar’ın yanı sıra, bonservisi Middlesbrough’da bulunan İspanyol oyuncu Alvaro Negredo ve Athletic Bilbao’nun İspanyol forveti Aritz Aduriz için de teklifte bulunduğu konuşuluyor.

Sarı-lacivertlilerin listesinde, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Andrea Castro’nun da bulunduğu, menajerinin İstanbul'a çağrıldığı da alınan haberler arasında.


fenerbahçe beşiktaş vincent aboubakar