Fenerbahçe - Adana Demirspor muhtemel 11'ler

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ikinci haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. 

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun üçüncü haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nda saat 21:45'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Kasımpaşa - Fenerbahçe Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay; Osayi, Luan Peres, Szalai, Alioski; Zajc, Crespo, Arda Güler, Emre Mor; Valencia, Rossi

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Rakitskiy, Tayyip, Rodrigues, Ndiaye, Gökhan, Akintola, Belhanda, Onyekuru, Balotelli

Üst üste zaferler

Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Dinamo Kiev'e evinde 2-1 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi elemelerine veda etti. Oyun anlamında rakiplerine daha üstün olmalarına karşın 10 kişi kalınması ve basit hatalar, sarı-lacivertlileri UEFA Avrupa Ligi yoluna götürdü. Slovacko karşısında üstün bir oyun sergileyen sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin lige nasıl bir başkangıç yapacağı merak ediliyordu. Jesus'un tercihlerinin tartışıldığı maçta Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldılar. Hafta arası ise Slovacko'yu 1-1'lik eşitlikle elediler.

Kasımpaşa maçıyla farklı bir kimliğe bürünen Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı üstün bir oyunla 6-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında da Austria Wien'i rahat bir şekilde yenmeyi başardılar.

Fenerbahçe 9-1 önde

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanan son 10 maçta beraberlik sonucu çıkmadı. Sarı-lacivertliler 9 maç kazanırken Adana ekibi ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldılar.