Fenerbahçe Adebayor'a teklifini yaptı

ABONE OL

Öte yandan sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli'nin Emmanuel Adebayor transferini bitirmek için girişimlerini devam ettirdiği ve oyuncunun danışmanı Daren Dein aracılığıyla 1.5 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. Haftası'nda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan ve özellikle ikinci yarıda oynadığı futbolla büyük eleştiri alan Fenerbahçe'de transfer için çalışmalar sürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Başkan Ali Koç'la bir araya gelerek transferlerin bir an önce bitirilmesinin önemli olduğunu belirttiği ifade edildi.

Öte yandan sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli'nin Emmanuel Adebayor transferini bitirmek için girişimlerini devam ettirdiği ve 34 yaşındaki Togolu oyuncunun danışmanı Darren Dein aracılığıyla 1.5 yıllık sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın Adebayor dışında bir kanat, bir de orta saha oyuncusu almak için girişimlerini devam ettiği belirtiliyor.

Orta saha için Tolgay Arslan, kanat oyuncusu için de Victor Moses isimleri öne çıkıyor.

Fenerbahçe'nin ayrıca Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Serdar Aziz'le prensip anlaşmasına vardığı, ancak milli futbolcunun sarı-kırmızılı kulüple arasındaki problemleri halletmesini beklediği ifade ediliyor.

fenerbahçe fenerbahçe transfer adebayor fenerbahçe adebayor adebayor yaşı adebayor nereli tolgay arslan victor moses serdar aziz