Fenerbahçe Ankaragücü maçına hazırlanıyor

ABONE OL

Milli takımlarında yer alan oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman Ersun Yanal yönetiminde saat 11.30'da başladı. Antrenman; salonda yapılan ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla noktalandı.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 14 puan toplayan Fenerbahçe üst sıralara yükselebilmek için milli maç arasından sonra oynayacağı MKE Ankaragücü maçını mutlak kazanmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 27. Haftası'nda MKE Ankaragücü ile Ankara'da karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip, bu maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Milli takımlarında yer alan oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman  Ersun Yanal yönetiminde saat 11.30’da başladı. Antrenman; salonda yapılan ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla noktalandı.

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına bu akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla devam edecek.


fenerbahçe ankaragücü fenerbahçe maçı ersun yanal