Fenerbahçe - Athletic Bilbao maçı ne zaman hangi kanalda

ABONE OL

Aykut Kocaman'ın öğrencileri güçlü İspanyol rakibi karşısında hazırlık maçlarındaki ilk galibiyeti alma peşinde olacak.

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Lozan şehrinde sürdüren Fenerbahçe 4. hazırlık maçını bu akşam İspanyol La Liga temsilcisi Athletic Bilbao ile yapacak.

İlk hazırlık maçında Romanya'nın CSC Juventus Bükreş takımına 3-2 yenilen Fenerbahçe'nin 2 golü de Mehmet Ekici'den gelmişti. Sarı-lacivertli takım bu maçın 43. dakikasında 3-0 yenik duruma düşmüş ve taraftarlarını endişelendiren bir oyun ortaya koymuştu.

İkinci hazırlık maçında Portekiz temsilcisi ile Alpen Cup kapsamında karşılaşan Fenerbahçe özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymuştu.

Bu maçta da yenik duran düşen Fenerbahçe ilk yarıyı yeni transfer Nabil Dirar'ın golüyle 1-1 berabere kapatmış, ikinci yarıda yine bir duran toptan Doumbia'nın kafa golüne engel olamayınca sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı.

Sarı-lacivertli takımın üçüncü rakibi cumartesi gecesi Fransız takımı Marsilya idi. Raul Garcia'nın çalıştırdığı Marsilya karşısında da ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertli ekip 77.dakikada Marsilya'nın Monaco'dan transferi germain'in attığı golle sahadan bir kez daha yenik ayrıldı.

DÖRDÜNCÜ MAÇ BU GECE

Fenerbahçe yine Alpen Cup kapsamında üçüncü, toplamda dördüncü hazırlık maçında bu akşam (17 Temmuz Pazartesi) La Liga'yı 7. sırada tamamlayan Athletic Bilbao ile oynayacak.

TSİ 21:00'de beşlayacak karşılaşma DSmart 77. Kanal'dan naklen ekranlara gelecek.

GOLCÜ ADURIZ EN BÜYÜK TEHLİKE

Hazırlık döneminde oynadığı iki maçta Basel'e 3-2 yenilen ve Sion'u 2-0 mağlup eden Athletic Bilbao'nun en önemli kozu 36 yaşındaki forveti Aduriz. İspanyol forvet geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan ve 5-3 biten Genk maçında Athletic'in 5 golünü birden atarak kupa tarihine geçmişti.

Aduriz'in dışında Raul Garcia, Laporte, San Jose,Susueta, Inaki Williams takımın önemli isimleri olarak dikkat çekiyor.

FENERBAHÇE'NİN ONBİRİ

Fernandao, Yiğithan ikilisinin sakatlıklarının sürdüğü Fenerbahçe'nin Athletic karşısına şu onbirle çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel - Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef, Mehmet Ekici - Dirar, van Persie, Valbuena

DÖRDÜNCÜ MAÇ MONACO İLE

İsviçre'deki son hazırlık maçını 19 Temmuz çarşamba akşamı TSİ 20:30'da Fransız Ligi Ligue 1'i şampiyon bitirip Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan ve tarihinin en parlak sezonlarından birini yaşayan AS Monaco ile oynayacak olan Fenerbahçe bu maçın sonrasında İstanbul'a dönecek.

Sarı-lacivertli ekip 27 Temmuz'da Strum Graz-M.Podogrica eşleşmesinin galibiyle UEFA Kupası 3. öne eleme turu ilk maçına çıkacak. Bu maçın rövanş tarihi ise 3 Temmuz Perşembe.

 

fenerbahçe fenerbahçe hazırlık maçları dsmart monaco athletic bilbao marsilya sporting lizbon aykut kocaman uefa avrupa ligi