Fenerbahçe - Beşiktaş muhtemel 11'ler    

ABONE OL

Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 10. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 10. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Serdar, Caner, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ozan, Perotti, Cisse

Beşiktaş: Utku, Rosier, Necip, Welinton, Rıdvan, Souza, Ghezzal, Atiba, Mensah, Larin, Aboubakar

Eksikler

Fenerbahçe: Harun, Tolga, Nazım Sangare, Sinan Gümüş

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Gökhan Töre

Aradan formda döndü

Süper Lig'de ilk 7 haftada mağlubiyet almayan Fenerbahçe, son hafta Kadıköy'de Konyaspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde 2-0'lık yenilgiden daha çok ortaya konan oyun ve tepkisizlik eleştirildi. Ancak Fenerbahçe, milli ara dönüşünde adeta gövde gösterisi yaptı. Gençlerbirliği maçını 5-1 kazanan sarı-lacivertliler, zirve takibini sürdürdü.

Büyük maçta favori olur mu?

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamayan siyah-beyazlılar, üst üste 2 maç kazanarak tekrar morallenmişti. Sonrasında Gaziantep karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet karamsar havayı da beraberinde getirmişti. Ancak Beşiktaş, büyük maçların favorisinin belli olmayacağını Başakşehir karşısında net bir şekilde kanıtladı. Hem oyun hem skor olarak rakibine üstünlük kuran siyah-beyazlılar, derbi öncesi büyük moral depoladı. 

Fenerbahçe 4-2 önde

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan son 10 maçın 4'ü berabere biterken 4 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Beşiktaş ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

fenerbahçe beşiktaş fenerbahçe beşiktaş fenerbahçe beşiktal muhtemel 11ler