Fenerbahçe'de 5 ayrılık kararı
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kadroya girmekte zorlanan 5 yabancı futbolcu ile yolların ayrılmasını istediği iddia edildi.
Geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe yeni sezonun çalışmalarına başladı. İlk etap kampını Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleştiren Sarı-Lacivertli takım, 22 Temmuz'a kadar hazırlık sürecini Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sürdürecek.
Slovenya'da gerçekleştirilecek ikinci kamp öncesinde teknik direktör Vitor Pereira 5 ismin biletini kesti.
Perotti yeni sezonda düşünülmüyor
A Spor'un haberine göre Portekizli teknik adam Zanka, Lemos, Zajc, Dirar, Perotti ile yolların ayrılmasını istedi. Tisserand'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Sarı-Lacivertli yönetim yeni sezon öncesinde Perotti'ye yeni takım bulmasını söyledi. Arjantinli oyuncunun ayrılma ihtimalinden dolayı 11 numara Sinan Gümüş'e verildi.
Fenerbahçe, Slovenya'da yapacağı 3 hazırlık maçının programını paylaştı. Buna göre 24 Temmuz 18.00'de Udinese, 27 Temmuz 18.00'de Tabir Sezana ve 30 Temmuz 17.00'de Al Ahli ile karşılaşacak.