Fenerbahçe'de gidecek isimler belli oluyor

ABONE OL

Gelecek sezonda Aykut Kocaman'ın başına geçmesi beklenen Fenerbahçe'de kadrodan gidecek isimler de belli oluyor.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın göreve gelmesinin ardından kadronun da şekillenmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın direktifleri doğrultusunda transferler için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler'de gidecek oyuncular da belli oluyor.

ÜÇ OYUNCUYU İSTEMİYOR

Habertürk'ün haberine göre yönetime üç oyuncu için kesin raporunu ileten Aykut Kocaman; Emmanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch ile çalışmak istemediğini bildirirken yönetim de futbolculara kendilerine kulüp bulmalarını söyledi. 


6 İSMİN KADERİ KENDİLERİNE BAĞLI

Ayrıca Aykut Kocaman'ın bu üç ismin dışında 6 oyuncu hakkında ilk etap kamp çalışmalarının ardından karar vereceği belirtildi. Ozan Tufan, Aatif Chahechouhe, Alper Potuk, Volkan Şen, İsmail Köybaşı ve Fernandao'nun kamp çalışmalarında performansları üzerinde duracak Kocaman'ın bu oyuncuları da gösterecekleri grafiğe göre takımda tutup tutmayacağı belli olacak. 


TAKASTA DA KULLANILABİLİRLER

Bu oyuncularla alakalı yönetimin teklif gelmesi halinde yardımcı olabileceği eğer herhangi bir talep çıkmazsa da yapılacak transferlerde takas için kullanılabilecekeri belirtildi. 

fenerbahçe aykut kocaman emmanuel emenike miroslav stoch gregory van der wiel