Fenerbahçe'de Kocaman kadro planı

ABONE OL

Teknik direktör Aykut Kocaman, takımını üç kulvarda da zirveye oynatmak istediği gelecek sezon için hazır ve güçlü futbolculardan kurulu iki tane 11 oluşturmak istiyor.

Fenerbahçe’nin başına geçtiği ikinci dönemde oldukça iddialı olan ve yeni sezonda ligde şampiyonluğu, UEFA Avrupa Ligi’nde de üst turları hedefleyen teknik direktör Aykut Kocaman, sürpriz planlar hazırlıyor.

Daha önceki dönemlerde yaşanan sıkıntıları göz önüne alan Aykut Kocaman’ın ilk hedefi, özellikle Dirk Advoocat’ın takımın başında bulunduğu geçen sezon yaşanan kadro sıkıntısını ortadan kaldırmak.

Yoğun maç programı nedeniyle, formsuz, sakat, cezalı, hasta futbolcular nedeniyle sorun yaşamak istemeyen teknik direktör Kocaman adeta gölge bir kadro kuracak.

ADETA İKİ TANE 11 KURULACAK

Yüksek kapasite ile oynayabilecek, her zorlukta maçın üstesinden gelebilecek iki ilk 11 kurmaya yaklaşmak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, bu nedenle transfer listesini de detaylı analizlerle oluşturdu.

Şu ana kadar Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’la sözleşme imzalayan sarı-lacivertlilerde yeni transferler için de çalışmalar sürdürülüyor.

Transferler ve ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak takviyeler konusunda son kararlarını vermek için gelecek hafta başlayacak olan hazırlık kampını bekleyen teknik direktör Aykut Kocaman mevcut futbolcularının da son durumunu gördükten sonra nihai raporunu yazacak.

 

fenerbahçe aykut kocaman