Fenerbahçe'de Lens'in alternatifi PSG'den

ABONE OL

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Jeremain Lens'in takımdan ayrılma ihtimaline karşı Jese Rodriguez'i gündemine aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi'ne direkt gitme şansını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, gelecek sezon transfer çalışmalarını da devam ettiriyor. Sarı-Lacivertliler'de gündemin önemli ismi Jeremain Lens'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık bonservisi PSG'de olan Jere Rodriguez alternatifler arasında tutuluyor.

JESE İÇİN DE KİRALIK FORMÜLÜ DENENECEK

Fanatik'in haberine göre sezon başında kiraladığı Jeremain Lens için girişimlerini sürdüren Kanarya, oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle bir kez daha kiralama formülünü deniyor. Ancak Sunderland ile henüz orta yolu bulamayan Fenerbahçe'nin alternatifler arasında Jese Rodriguez'i tuttuğunu öğrenildi. Bonservisi Fransız devi PSG'de olan ve sezonun ikinci yarısını Las Palmas'ta geçiren İspanyol futbolcu için Sarı-Lacivertliler aynı Lens transferinde olduğu gibi kiralık formülü deneyecek. 

PSG'DE TUTMADI

2016-2017 sezonu başında Real Madrid'den 25 milyon euro karşılığında transfer edilen Jese Rodriguez, yıldızlar topluluğu PSG'de forma şansı bulamadı. Angel Di Maria, Javier Pastore, Lucas Moura gibi yıldızlarla rekabet edemeyen üstüne bir de Julian Draxler'in transfer edilmesiyle rotasyonda geriye düşen Jese Rodriguez, devre arasında Las Palmas'a kiralandı.

İLK KEZ DÜZENLİ OYNADI

Real Madrid'de geçirdiği uzun yılların ardından PSG'de de as kadronun parçası olamayan İspanyol oyuncu, kariyerinde ilk kez düzenli olarak Kanarya Adaları ekibinde forma giydi. 16 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu, 3 gol atarken 1 de asist yapabildi. 

fenerbahÇe transfer sÖylentİlerİ jese rodriguez psg las palmas