Fenerbahçe'de rota Rolan

ABONE OL

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Aykut Kocaman'ın Merkez forvete nokta atışı transfer yapmamız gerek' açıklaması sonrası geçen sezon da gündeme olan Bordeaux'nun yıldızı Diego Rolan'ı istediği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, transferde önceliği forvete verdi. Emenike’nin kadro dışı kalması ve Fernandao’nun tatilden fiziksel anlamda vasat şekilde dönmesi, golcü takviyesi Fenerbahçe için acil duruma dönüştü. 

Aykut Kocaman da dünkü basın toplantısında, “Merkez forvete nokta atışı transfer yapmamız gerek” diyerek bunu dile getirmişti. 

Kocaman’ın tanımını yaptığı ismin, Bordeaux’nun yıldızı Uruguaylı Diego Rolan olduğu iddia edildi. Fanatik’in haberine göre, Uruguaylı forvet geçen sezon da Fenerbahçe’nin gündemine gelmişti. 

Rolan ile anlaşma sağlansa da Fransız ekibinin 15 milyon eurodan kapıyı açması nedeniyle geçtiğimiz sezon başı bu transfer gerçekleşmemişti. 

Ancak bu kez Fenerbahçe’nin büyük bir avantajı olacak. Çünkü Uruguaylı yıldızın Fransız kulübüyle artık bir senelik sözleşmesi kaldı.

İMZA ATMADI

24 yaşındaki Rolan, artık şampiyonluk yarışı verecek bir takımda oynamayı istediğini açıklamış ve Bordeaux’nun sözleşme uzatma teklifini de geri çevirmişti. 

Sarı-lacivertliler, Bordeaux ile pazarlıklara bir an önce başlayarak 27 Temmuz’da oynanacak Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda yeni golcünün sahada olmasını istiyor. 

Bu transferin kaynağı için ise Kjaer ve Ozan Tufan’ın satışları hedefleniyor. 


diego rolan bordeaux fenerbahçe forvet fransa uruguaylı