Fenerbahçe'de Seydou Doumbia sesleri

ABONE OL

Aykut Kocaman'la birlikte sportif başarı hedefleyen Fenerbahçe, orta sahanın yanı sıra forvet için de girişimlerini sürdürüyor. Gündeme gelen isim sezonu Basel'de kiralık geçiren Seydou Doumbia.

Gelecek sezonda iddialı bir takım kurmanın hedefinde olan Fenerbahçe, orta saha, sol kanat ve sağ kanat transferlerinin yanı sıra belirsizlik süren forvet bölgesi için de arayışlarını sürdürüyor.

Valbuena ve Nabil Dirar transferlerinde sona gelen Fenerbahçe, forvet için de gözünü bu sezonu Basel’de kiralık olarak geçiren Seydou Doumbia ismine yöneldi.

2015’in ocak ayında CSKA Moskova’dan Roma’ya 14.5 milyon euroya transfer olan Doumbia, sırasıyla CSKA Moskova, Newcastle ve Basel’e kiralandı. Her sezonu bir başka takımda kiralık geçiren Doumbia için Fenerbahçe yönetimi, Salih Uçan transferinden iyi ilişkileri bulunduğu Roma’nın kapısını kiralama talebiyle çalacak.

OPSİYON KULLANILMADI

Bu sezon 34 maçta 21 gol atma başarısı gösteren oyuncu için Basel, satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Gerekçe olarak oyuncunun aldığı 3 milyon euroluk maaşı işaret edildi.

Fenerbahçe, kulübün şartlarını öğrenmek için Roma ile temaslara geçilecek. Oyuncuya iyi bir maaş önerisi ile ikna edebileceğini düşünen yönetim, transferde aceleci davranmak istemiyor.

seydou doumbİa fenerbahÇe roma basel transfer sÜper lİg