Fenerbahçe'de Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor

ABONE OL

Sarı-lacivertli takım Phillip Cocu yönetiminde Süper Lig'in 9. Haftası'nda deplasmanda oynayacakları Sivasspor karşılaşmasına hazırlanıyorlar.

Milli maç arasında yaralarını sarmaya çalışan Fenerbahçe, Sivasspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinden sonra yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik Direktör Phillip Cocu yönetimindeki idman saat 15.30’da başladı ve üst sahada yapıldı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonlarıyla devam etti. Hücum-defans organizasyonlarıyla süren idman, bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, DG Sivasspor ile 20 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 16 Ekim Salı günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan savunma için alternatifler arayan Cocu, Yiğithan Güveli’yi yakından takip ediyor.

Martin Skrtel, savunmanın vazgeçilmez ismi. Neustadter ve Reyes, bir türlü beklentileri karşılayamadı. Daha önce stoperde görev yapan Mehmet Topal da ameliyat oldu. 20 yaşındaki oyuncu, idmanların yanı sıra İstanbulspor karşısındaki futboluyla görev için hazır olduğunu gösterdi.

fenerbahçe phillip cocu yiğithan güveli