Fenerbahçe'de şok.. Van Persie de yok

ABONE OL

Sarı-lacivertlilerin yıldızı Robin van Persie, Sturm Graz ile oynanacak Avrupa Ligi ön eleme maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Hollandalı oyuncu, kulübün UEFA'ya gönderdiği listedeki tek forvetti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Graz ile Perşembe akşamı karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Robin van Persie' şoku yaşanıyor. 

NTV Spor'un haberine göre, sakatlığı bulunan Hollandalı yıldız golcü, Perşembe oynanacak ilk karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

Lozan kentinde Monaco ile oynanan hazırlık karşılaşmasında girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan van Persie'nin, muayene ve tetkiklerinde sol diz kapsülünde kanama ve yırtılma, bağlarda ise gerilme tespit edildiği bildirildi.


TEK FORVET DE SAKAT

Golcü futbolcuya, son idman öncesi yapılan muayene ve çeşitli testlerin ardından, oyuncunun Sturm Graz maçında oynayamayacağı kesinleşti.

Emenike’yi satan, Sow ile yeniden anlaşmayan, Fernandao’nun sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacağı bilinen Fenerbahçe’de var olan forvet sıkıntısı Hollandalı yıldızın sakatlık haberiyle iyice gün ışığına çıkmış oldu. 

Hollandalı yıldızın tedavisine devam edilirken, zaten eksik olan forvet hattının bu durumu başta Aykut Kocaman olmak üzere teknik heyetin canını sıktı.


fenerbahçe sturm graz van persie forvet sakat