Fenerbahçe'de yayla günleri başladı

ABONE OL

Sarı-lacivertliler, İstanbul'da başladıkları yeni sezon hazırlıklarının ilk kampını gerçekleştirmek için Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde gitti

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da 27 Haziran’da start veren ve çalışmalarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe, sezonun ilk kampını ise Topuk Yaylası'nda yapacak. 

8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kalacak olan Fenerbahçe, aynı gün Düzce Stadı'nda Romanya'nın Juventus Bükreş takımıyla yapacağı özel maç sonrası İstanbul'a dönecek. 

Sarı-lacivertli kafilede kadro dışı bırakılan van der Wiel ve Emenike yer almadı. Ayrıca, milli takım kamplarına katıldıkları için tatile geç çıkan oyuncuların da Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki kampa 4 Temmuz Salı günü katılacağı bildirildi. 

Sarı Kanarya, yurt dışı kampını ise İsviçre'nin Lozan şehrinde gerçekleştirecek. İkinci kamp programı için 11 Temmuz Salı günü Lozan şehrine gidecek sarı-lacivertliler, 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar kamp yapacağı İsviçre'de 4 hazırlık maçı oynayacak. 

Fenerbahçe, sırasıyla 12 Temmuz'da Portekiz'in Sporting Lizbon, 15 Temmuz'da Fransa'nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz'da İspanya'nın Athletic Bilbao ve 19 Temmuz'da Fransa'nın Monaco takımlarıyla karşılaşacak.


fenerbahçe topuk yaylası kamp juventus bükreş düzce