Fenerbahçe'de yeni onbir

ABONE OL

Beşiktaş'ı yenerek moral bulan Fenerbahçe'de Akhisarspor maçının hazırlıkları sürüyor. Aykut Kocaman savunma ve orta sahada zorunlu olarak değişikliklere gidecek.

Beşiktaş'ı 2-1 yenerek moral bulan ve üst sıralara tırmanan Fenerbahçe hafta sonu oynayacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için hazırlıklarını bugün de sürdürdü. Sarı-lacivertli ekipte hedef Beşiktaş derbisinin ardından deplasmanda Akhisar'ı da yenip milli maç arasına kayıpsız girmek. 

Teknik direktör Aykut Kocaman, Akhisar deplasmanında zorunlu olarak bazı değişikliklere gidecek. Aykut Kocaman, derbide kırmızı kart gören Luis Neto yerine savunmada Martin Skrtel'i kullanmayı planlıyor. Sakatlığı bulunan Slovak stoperin sağlık ekibi tarafından Akhisarspor maçına yetiştirileceği öğrenildi.

Beşiktaş derbisinin 87.dakikasında kırmızı kart gören İsmail Köybaşı da hafta sonundaki Akhisarspor maçında forma giyemeyecek.

Kadrodaki bir diğer önemli değişiklik ise Josef-Topal değişikliği olacak. Beşiktaş maçının en iyilerinden olan ama gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Josef de Souza'nın yerine orta sahada tecrübeli Mehmet Topal'ın forma giymesi bekleniyor. Teknik direktör Kocaman hucüm hattında ise değişikliğe gitmeyecek. Tecrübeli teknik adamın; Giuliano, Valbuena ve Janssen'in  uyumundan memnun olduğu ve bu üçlüyü bozmayacağı da ifade ediliyor.

 

Bu arada Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Luis Neto, Vincent Janssen ve Eljif Elmas'ın imza töreni yarın saat 13.00'de Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

aksiharspor fenerbahçe maçı fenerbahçe aykut kocaman luis neto martin skrtel mehmet topal josef de souza ismail köybaşı