''Fenerbahçe de Zaniolo'ya teklif yaptı!''

ABONE OL

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Nicolo Zaniolo ve Mauro Icardi'nin transfer süreçlerini anlatırken, iki yıldız isme Fenerbahçe'nin de teklif yaptığını söyledi.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, TV100 ekranlarına konuk olurken Nicolo Zaniolo'nun transfer süreci hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Erden Timur, Zaniolo'ya aynı dönemde Fenerbahçe'nin de daha yüksek bir teklifte bulunduğunu dile getirdi.

Erden Timur, Fenerbahçe'nin İtalyan oyuncuya olan teklifini belgelerle anlatırken, "Biz hiçbir rakip takım transferine teklif vermedik. Icardi'de de böyle oldu. Icardi için Fenerbahçe devreye girdi, girebilir ama giriyorsa 'Girdim' der. Zaniolo'da da devreye girdiler ama biz aldık. Ben bunu şu an söylemek zorunda olduğum için söylüyorum. Zaniolo'nun eskiliği mi kalmadı, sakatlığı mı kalmadı, 'Ali Bey'in yoğurt yiyişi farklı, böyle adamları istemiyor' mu kalmadı. Her şey yapıldı. Fenerbahçe'nin Icardi ve Zaniolo için ne teklif ettiğinin belgeleri var. Edep öyle bir şeydir. Efendilikten ses etmiyoruz. Fenerbahçe'nin ne teklif ettiğini ben biliyorum. Benim dışında hiç kimse bilmez. Bu kadar şey düşünüyoruz ama karşıdaki de bir şeyler yapmalı. Fenerbahçe Zaniolo'ya bizden çok daha fazla teklif etti. 16 milyon euro net, 5 milyon euro da bonus teklif etti. Fenerbahçe'nin bonuslarla birlikte yüzde yüzü garanti olan bonuslar bunlar, 21 milyon euro teklif etti" ifadelerini kullandı.

erden timur galatasaray nicolo zaniolo mauro icardi