Fenerbahçe'den Emre Mor için bir hamle daha

ABONE OL

Trabzonspor'lu 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Dortmund'un transfer görüşmesi yapmasına izin verdiği  Emre Mor transferini her an bitirebilir.

Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Kameni, Isla, Soldado, Giuliano gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'den bir hamle daha.

Sezona kötü başlangıç yapan Sarı-Lacivertliler stoper ve kanat transferlerini bitirip bir an önce takıma monte etmek istiyor. Emre Mor bu isimlerden biri… Oyuncunun transferinde ise sona yaklaşıldı. Emre için aylardır uğraşan veren sarı-lacivertli yöneticiler, futbolcunun Inter ile anlaşamamasından sonra araya girip teklif yükseltti. Ardından önce futbolcuyla yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayan sarı-lacivertli yönetim eğer Borussia Dortmund ile pürüzleri giderirse transfer resmileşecek.

Emre Mor'un menajeri Muzzy Özcan da dün, "Fenerbahçe ile sıcak temas halindeyiz" açıklamasını kullanmıştı.

Yönetim bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakarken, bu hafta içinde Emre Mor’un transferine resmiyet kazanması bekleniyor. Futbolcunun, satın alma opsiyonlu olarak kiralık olarak gelmesinin söz konusu olduğu gelen bilgiler arasında.

Milli futbolcu Dortmund'un dün deplasmanda 3-0 kazandığı Wolfsburg karşılaşmasında teknik direktör Peter Bozs tarafından 18 kişilik kadroya alınmamıştı.

fenerbahçe fenerbahçe transfer emre mor dortmund inter peter bozs