Fenerbahçe'den Koray Şener açıklaması

ABONE OL

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray maçı öncesi geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Koray Şener için yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde cenaze töreni düzenleneceğini açıkladı.

Sadece Fenerbahçeliler değil tüm futbolseverler Galatasaray derbisi öncesi gelen bir haberle üzüntüye boğulmuştu.

Koray Şener adlı genç bir taraftar Turk Teyekom Stadyumu'nda maçtan önce geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirmişti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Koray Şener için Fenerbahçe Kulübü bir tören düzenleme kararı aldı. Başkan Ali Koç, yöneticilerin, futbolcuların ve taraftarların katılacağı törende Koray Şener'in kombinesinin olduğu koltuk siyaha boyanacak ve çiçek bırakılacak.

Konuyla ilgili Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray ile oynadığımız derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve tüm camiamızı yasa boğan taraftarımız Koray Şener'in cezanesi için yarın (Pazar günü) Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bir cenaze töreni düzenlenecektir.

Okul Açık tribününün alt katı cenaze törenine katılanlar için açılacaktır. Okul Açık tribününe girişler de Fenerium tarafından 10:00 ile 10:30 arasında yapılacak ve cenaze töreni 11:00'da başlayacaktır.

Stadyumdaki cenaze töreninin ardından cenazenin defnedileceği Kocaeli Körfez'e otobüsler kaldırılacak ve Körfez'de Mimar Sinan Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacaktır."

fenerbahçe koray şener galatasaray fenerbahçe derbisi