Fenerbahçe'den Nihat Özdemir'e sert cevap

ABONE OL

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalara cevap verdi. Nihat Özdemir de kısa bir süre sonra yeni bir açıklama daha yaptı. İşte Fenerbahçe ve Nihat Özdemir arasında yaşananlar...

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Fenerbahçe ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerilim artıyor. Fenerbahçe, resmi internet sitesinden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarına sert bir cevap verdi.

Fenerbahçe, Nihat Özdemir'in açıklamalarına cevaben 'Yazıklar Olsun Nihat Özdemir!' başlıklı bir yazı yayınladı.

İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan o açıklama;

'Tarih: 5 Haziran, Saat 17.00

 TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün akşam saatlerinde tarihe 'rezalet' olarak not edilen beyanatlarından sonra bu saate dek halen bir açıklama yapmamıştır.

 Konuyla ve bu şahısla ilgili Başkanımız ve Başkanvekilimiz bugün FBTV’de gerekli açıklamaları yapacaklardır.

 Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'

Nihat Özdemir'den de sert bir cevap

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de kısa süre sonra Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamalara bir yanıt verdi. Nihat Özdemir yaptığı açıklamada özellikle Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy için sert ifadeler kullandı.

Nihat Özdemir yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi tarafından konunun saptırılması asıl 'rezalet'tir. Daha üzücü olan ise Fenerbahçe gibi güzide bir kulübümüzün ve köklü bir camianın bu anlayışla yönetilmesidir. Türk futboluna ve Fenerbahçe Kulübü'ne, şu anda Fenerbahçe Başkanı ve Başkanvekili olan şahıslardan daha uzun yıllar hizmet etmiş olmak gurur madalyamdır. Adımı bir terör örgütü ile yan yana getirme cüretini gösteren Semih Özsoy'un şahsımla ilgili itham ve saldırılarını esefle kınıyor ve ayıplıyorum. Benim, yıllardır Türkiye'ye nasıl hizmet ettiğimi herkes biliyor. Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye olan hizmetlerimi sorgulamak başkanvekili olan şahsın haddine değildir. Göreve geldiklerinden bu yana sportif başarısızlıklarını sosyal medyanın yönlendirmesi ile örtmeye çalışanların bu tür açıklamalarına itibar edilmemesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum' ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir ne dedi? 

Nihat Özdemir geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında, Süper Lig ve Türk futbolu hakkında konuşurken 'şike' konusuda Fenerbahçe camiasının tepki gösterdiği ifadeler kullanmıştı. TFF Başkanı 'Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya, İngiltere ve Fransa'da. Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. O sezon 2010-2011 sezonudur. 9 sene geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına şu ana kadar rastlamadık. Etik ve disiplin kurulumuz şikayetleri inceliyor. Tespit ettiğimiz zaman üstüne gideceğiz' ifadeleriyle Fenerbahçe camiasının tepkisini çekti.

nihat Özdemir fenerbahçe tff