Fenerbahçe devrede Lens savaşı kızışıyor

ABONE OL

Gelecek sezondaki belirsizliği devam eden Jeremain Lens için, Beşiktaş da devreye girmiş, oyuncunun durumu merak konusu olmuştu. Bugün yapılan mali genel kurulda Yıldırım, Lens için girişimlerinin olacağını açıkladı.

Fenerbahçe’nin sezon arasında ve sonunda takıma kazandırmak için yoğun mesai harcadığı Jeremain Lens konusu netlik kazanıyor. Beşiktaş’ın da devrede olduğu Hollandalı oyuncu için Aziz Yıldırım, izleyecekleri yolu açıkladı.

Sunderland’le temasta olduklarını ileten Yıldırım, “Lens'e pazartesi günü teklifimizi yollayacağız. Onlar bize bir teklif yaptı ama yüksek geldi. Ortak bir noktada buluşabiliriz.

Beşiktaş'a gidecek diyorlar. Gitsin. Biz o kompleksi atlattık. Onlardan bir oyuncu almak için de uğraşmayacağız. Herkes rahat olsun” ifadelerine yer verdi.

BEŞİKTAŞ’LA GÖRÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre Jeremain Lens’in İstanbul’da bir AVM’de Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya geldiği ve transferi konusunda şartları konuştuğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinden Babel ve Atiba’yı takip eden Lens, “Beşiktaş’a gidiyor” mesajı vermişti.

Pazartesi günü Jeremain Lens konusunda somut gelişme yaşayacak olan Fenerbahçe, sıkıntı yaşaması durumunda gündemine aldığı Jesus Navas ve Nabil Dirar transferlerine boyut atlatacak.

lens fenerbahçe beşiktaş