Fenerbahçe Dudu'yu takibe aldı

ABONE OL

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'den Palmeiras'ta forma giyen Dudu'ya yakın mercek.

Gelecek sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olan Fenerbahçe, alternatifli bir kadro ile yeni sezona start vermek istiyor.

Bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, Jeremain Lens ve Emre Mor’da istediği cevapları alamayınca gündemine yeni bir ismi aldı.

Beşiktaş’la adı anılan, Palmeiras forması giyen Dudu, Fenerbahçe’nin gündemine girdi. Oyuncu satmadan oyuncu alamayacak olan Fenerbahçe, oyuncu satışının ardından Dudu ve forvet transferini bitirmek istiyor.

 

AVRUPA’YA DÖNMEK İSTİYOR

Dudu’ya kiralık olarak teklif götüren Fenerbahçe, oyuncunun tekrardan Avrupa’ya dönmek istemesiyle birlikte ilk temaslardan olumlu geri dönüş aldı. Fanatik’in haberine göre eski kulübü Dinamo Kiev’in de temasta olduğu oyuncu, Fenerbahçe’nin temasından dolayı heyecanlı bir görüntü içerisinde.

Hücumun her bölgesinde forma giyebilen başarılı oyuncu, sol kanatın haricinde sağ ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Fenerbahçe kaynak yarattığı takdirde forvet transferiyle birlikte Dudu’yu 21 Temmuz UEFA listesine yetiştirmeyi hedefliyor.

dudu palmeiras fenerbahçe