Fenerbahçe - E.Frankfurt muhtemel 11'ler

ABONE OL

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki 6. maçında Eintracht Fankfurt ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

UEFA Avrupa Ligi gruplarının son  maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. 

Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. Mücadele saat 20:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Serdar, Novak, Nazım, Sosa, Meyer, Muhammed, Pelkas, İrfan Can, Serdar

Eintracht Frankfurt: Trapp, Tuta, Hinteregger, Ndicka, Chandler, Sow, Jakic, Kostic, Kamada, Lindstrom, Borre

Konferans Ligi'nden yola devam

Avrupa Ligi'nde Frankfurt'tan 1 puanla dönerek iyi bir başangıç yapan Fenerbahçe, sonrasında Olympiakos ve Antwerp maçlarından 1 beraberlik çıkarabilmiş ve zirvenin gerisinde kalmıştı. Son karşılaşmada Antwerp'i deplasmanda farklı geçtiler ve iddialarını sürdürdüler.

Sarı-lacivertliler, kaderini belirleyecek maçta Olympiakos'a 1-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Ancak Royal Antwerp'in 2 puanda kalması sebebiyle de yollarına Avrupa Konferans Ligi'nde devam etmeleri kesinleşti.

1 puana lider

Bundesliga ekibi ise Kadıköy'den 1 puan çıkarması halinde grubu lider tamamlamayı garantileyecek. Olası mağlubiyet durumunda ise Olympiakos'un Belçika'da puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Puan durumu;

1- Eintracht Franfkurt - 11 puan
2- Olympiakos - 9 puan
3- Fenerbahçe - 5 puan
4- Royal Antwerp - 2 puan

İlk iki maçta eşitlik

Fenerbahçe ile Eintracht Frankfurt tarihlerinde 3. kez karşı karşıya gelecek. İlk iki mücadele 2-2 ve 1-1'lik skorlarla berabere sonuçlandı.

fenerbahçe frankfurt fenerbahçe frankfurt avrupa ligi