Fenerbahçe golcüsünü Arjantin'de buldu

ABONE OL

Bütün dikkatini forvet transferine yönelten Fenerbahçe, aradığı ismi Arjantin'de buldu.

Transferde önemli hamleler yapan Fenerbahçe, uzun süredir beklenen forvet konusunu da çözüme kavuşturdu. Sarı-Lacivertliler, son olarak Estudiantes forması giyen ve bonservisi elinde olan Lucas Ezequiel Viatri ile anlaştı. 

Ajansspor'un haberine göre Estudiantes ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Viatri ile prensip anlaşmasına varan Sarı Kanarya, oyuncuya imza parası olarak 1 milyon Euro teklif ederken 1 milyon Euro da yıllık maaş önerdi. Arjantinli ile büyük ölçüden anlaşan Fenerbahçe'nin detayları tamamladıktan sonra Viatri'yi İstanbul'a getirmesi bekleniyor. 

VERİLEN TARİFE UYGUN İSİM

Takımda eksik bölgelere önemli takviyeler yapan Sarı-Lacivertliler, forvette de Robin van Persie'nin alternatifine kavuştu. Sağ ayağını ve özellikle ayak içini iyi kullanan, hava toplarında iyi yükselebilen ve sırtı dönük top alabilen Viatri, Fenerbahçe'nin aradığı özellikleri karşılayabilecek bir santrfor oldu. 

9 GOLE KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezon Estudiantes ile 19 maça çıkan 30 yaşındaki forvet, 7 gol atarken 2 de asist yaparak takımına katkı verdi.

7. TRANSFER OLACAK

Kadrosunu daha önce Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni, Elif Elmas ve Mauricio Isla'yı takıma dahil eden Kanarya, 7. transferini detayların tamamlanması halinde Lucas Viatri ile yapacak.

lucas viatri fenerbahçe estudiantes arjantinli