Fenerbahçe Gustavo Gomez'i bitiriyor

ABONE OL

Fenerbahçe'den ayrılan Simon Kjaer'in ardından yerini doldurmaya çalışan yönetim, uzun süredir uğraş verdiği Paraguaylı defans oyuncusu Gustavo Gomes ile her konuda anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Sarı-Lacivertliler, İspanya kulübü Sevilla'ya savunmanın bel kemiği Simon Kjaer'i sattıktan sonra stoper arayışlarına hız vermişti. Fenerbahçe, aradığı oyuncuyu İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da buldu.

İtamyan gazeteci Giauluca Marzio'nun sosyal medya hesabından verdiği habere göre 24 yaşındaki genç Paraguaylı stoper Gustavo Gomes'le her konuda anlaşma sağlandı. Bu transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

GUSTAVO GOMEZ KİMDİR?

6 Mayıs 1993'te Paraguay'ın Misiones şehrinde dünyaya gelen Gomez, futbol kariyerine ülkesinin takımlarından Libertad'da başladı. Boyu 1.85 olan Gomez’in atletik bir yapıya sahip olması göze çarpıyor. Asıl pozisyonu stoper olan Gustavo Gomez ayrıca sağ bek ve sol bekte de zaman zaman görev alabiliyor.

24 yaşındaki genç oyuncu Paraguay Milli Takımı için de mücadele veriyor.
Gomez, Lanus'ta iki yıl forma giyip, İtalyan devlerinden Milan'ın ilgisini çekti ve geçen yaz transfer döneminde 8,5 milyon euro karşılığında İtalyan ekibine transfer oldu.

fenerbahçe milan gustavo gomez fenerbahçe transfer fenerbahçe stoper paraguay