Fenerbahçe - Helsinki muhtemel 11'ler

ABONE OL

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında HJK Helsinki ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma TSİ 21:45'te oynanacak. Mücadele TV 8 ekranlarından canlı yayınlanacak. Müsabakayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Marcel Tisserand, Filip Novak, Attila Szalai, Gustavo, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Nazım, Miha Zajc, Osayi Samuel

HJK Helsinki: Keto, Murillo, Tenho, Moren, Kevin, Djalo, Sparv, Olusanya, Santeri, Riski, Peltola

Süper Lig'e zaferle başladı

Tam 8 sezondur şampiyonluğa hasret olan ve bir kez daha zafer hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, sezonu Adana'da açacak. Vitor Pereira ile yeni bir döneme başlayan sarı-lacivertliler, kurgu olarak da ciddi değişikliklere gitti. Hazırlık maçların 3'lü savunmayı tercih eden Pereira'nın bu silahı ligde nasıl işleyecek merak ediliyordu.

İlk resmi maçına ligde Adana Demirspor karşısında çıkan sarı-lacivertliler, oyun olarak fazla tatmin etmese de zorlu deplasmandan Mesut Özil'in golüyle 3 puan alarak dönmeyi başardı.

Fenerbahçe'nin 117. sınavı

Fenerbahçe, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde 116 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, bu kulvarda 49 galibiyet, 27 beraberlik ve 40 yenilgi aldı. Ayrıca Fenerbahçe bu karşılaşmalarda 154 kez rakip ağları havalandırırken kalesinde 150 gol gördü.

fenerbahçe hjk helsinki fenerbahçe hjk helsinki