Fenerbahçe'ye İspanya'dan sürpriz kaleci

ABONE OL

David Ospina transferinde sona yaklaşan Fenerbahçe için İspanya'dan sürpriz bir Carlos Kameni iddiası geldi.

Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken İspanya'dan sürpriz bir kaleci iddiası geldi.

Eldesmarque Malaga'nın haberine göre Malaga'da ayrılması beklenen Carlos Kameni'ye Fenerbahçe'nin bir ilgisi olduğu ve oyuncuya bu ilgiye bildirdiği belirtildi. 

YENİ KALECİ GELİRSE AYRILABİLİR

Geçtiğimiz mart ayında Malaga'da teknik direktörlüğe gelen Michel'in takıma yeni bir kaleci almak istediği ve bunun da Espanyol'dan Roberto olduğu belirtilirken Kameni'nin yedek kalması durumunda takımdan ayrılabileceği iddia edildi. 

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNE AÇIK

2020 yılına kadar kontratı olan ancak Roberto'nun gelmesiyle bütün ihtimalleri değerlendiren Kameni'nin Fenerbahçe'den gelecek teklife açık olabileceği kaydedildi. 

OSPINA İHTİMALİ SÜRÜYOR

Ayrıca İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin anlaştığı David Ospina'nın transferinn tamamlanma ihtimali devam ediyor. 

35 MAÇIN 8'İNDE GOL YEMEDİ

2012 yılından beri Malaga forması giyen Kamerunlu file bekçisi, geçtiğimiz sezon ligi 11. sırada tamamlayan takımıyla çıktığı 35 maçın 8'inde kalesini korumayı başardı. 33 yaşındaki kaleci 27 maçta ise kalesinde 48 gol gördü. 

carlos kameni malaga fenerbahçe david ospina