Fenerbahçe için sürpriz Marcelo Bielsa iddiası!

ABONE OL

Fenerbahçe'de yeni sezon için listenin ilk sırasında Joachim Löw bulunuyor ancak bir diğer ünlü teknik direktör Marcelo Bielsa sürprizi de yaşanabilir.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde Joachim Löw ismi, listenin en üstünde yer alırken Jorge Jesus ve Roger Schmidt de adaylar arasında yer alıyor. Bilindiği gibi Ali Koç, son divan toplantısında "3 aday var, ikisiyle maaş pazarlığı seviyesine geçtik" bilgisini vermişti.

Bu iki ismin Löw ve Jesus olduğu kulislerde konuşuluyor. Flaş gelişme ise Marcelo Bielsa konusunda yaşandı… Sarı-lacivertlilerin, İngiltere'de Leeds United'ı çalıştıran ve bu sezon istediği performansı yakalayamayan Bielsa'nın şartlarını sorduğu öğrenildi. 

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Arjantinli hocanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bielsa'nın eğer Leeds'ten ayrılırsa Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmeler, kulislerde "Ali Koç, Löw'ü bitireceğinden emin. Ancak geçen sezon yaşanan durum nedeniyle tedbir alıyor" şeklinde yorumlandı. (Sabah)