Fenerbahçe maçlarının yayın programı

ABONE OL

Sarı-lacivertli ekibin hazırlık kampında oynayacağı zorlu maçları yayınlayacak kanal belli oldu.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına bu akşam başlıyor. Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu 64 puanla 3. sırada tamamlayan ve Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarına bugün start veriyor.

Aykut Kocaman yönetiminde sahaya çıkacak sarı-lacivertliler, sezonun ilk çalışmasını yapacak.

İstanbul'da Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştireceği çalışmaların ardından 1 Temmuz Cumartesi günü Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne hareket edecek sarı-lacivertliler, her sene olduğu gibi ilk kampını burada gerçekleştirecek. 

Çalışmalarını Düzce'de 8 Temmuz’a kadar sürdürecek sarı-lacivertliler, aynı gün Düzce Stadı'nda Romanya'nın Juventus Bükreş takımıyla yapacağı özel karşılaşma sonrası İstanbul'a dönecek. 

ARDINDAN İSVİÇRE KAMPI BAŞLAYACAK

Kanarya, yeni sezon öncesi ilk yurt dışı kampını 11 Temmuz Salı günü İsviçre'nin Lozan şehrine giderek gerçekleştirecek.

Fenerbahçe, İsviçre’de 19 Temmuz’a kadar 4 hazırlık müsabakası yapacak.

Sırasıyla 12 Temmuz'da Portekiz'in Sporting Lizbon, 15 Temmuz'da Fransa'nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz'da İspanya'nın Athletic Bilbao ve 19 Temmuz'da Fransa'nın Monaco takımlarıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, İsviçre kampının ardından İstanbul'a dönecek. Bu karşılaşmaların tamamı DSmart 77. Kanal'dan ekranlara gelecek.

Sarı-Lacivertliler,  sezonun ilk resmi maçına 27 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavına çıkacak.

Fenerbahçe'nin eleme maçlarının içsahada olan karşılaşmasını da Dsmart 77. Kanal ekranlara getirecek.

fenerbahçe hazırlık maçları dsmart avrupa ligi ön eleme