Fenerbahçe'nin transfer harekatı

ABONE OL

Kupasız tamamlanan sezonun ardından transfer için düğmeye basan Fenerbahçe'de gündemi Ahmet Ercanlar, Hürriyet Muhabirinden programında yorumladı.

Fenerbahçe’nin gündemindeki isimleri dile getiren Hürriyet Gazetesi’nin güçlü kalemi Ahmet Ercanlar, yapılacak olan transferlerdeki durumu, gelişmeleri ve son durumları aktardı.

İşte Ahmet Ercanlar’ın değindiği isimler.

Ospina: Arsenal’de Wenger ayrılmasına sıcak bakmıyor. Oyuncu ile anlaşan Fenerbahçe, Arsenal’i ikna edemedi. Ospina için Topçular, 10 milyon euro talep etti.

Emre Mor: Emre Mor için bir gelişme yok. Oyuncunun teknik direktörü belirsiz. Teknik direktör geldikten sonra Emre’ye, “İstediğin kulübe kiralık olarak gidebilirsin” derlerse gideceği kulüp Fenerbahçe ama hocası sadece şurada-burada oynayabilirsin derse transfer gerçekleşmez.

Nabil Dirar: Faslı oyuncu bitti sayılır. Oyuncu sağ bekte denendi ve iyi bir performans sergiledi. Monaco ile girişimler başlatıldı.

ValbuenaEkici tamam.

Lens: Girişimler sürüyor. Fenerbahçe, sağ açıkta önceliği Lens’e vermiş durumda.

Volkan Şen: Eşinden dolayı Amerika’ya gitmek istiyor. 15 gün süre istedi. Ayrılabilir.

Hasan Ali: Anlaşma sağlanmış değil. Görüşmeler sürüyor. Aksi takdirde sol beke de takviye yapılacak.

Yusuf Erdoğan: Oyuncuyla ilgili bir girişim yok. Trabzonspor’dan bonservisiyle oyuncu almak çok zor.

Fransa’dan ve İspanya’dan kaleci için araştırmalar sürüyor. Kameni ismini duydum.

Fenerbahçe, forvet girişiminde de bulunacak. Van Persie kesin olarak kalacak diye biliyorum. Aykut Kocaman’la yeni bir ritim tutacağına inanıyorum.

fenerbahçe transfer ahmet ercanlar