Fenerbahçe'nin transferdeki büyük hedefi

ABONE OL

Savunmayı doğru oyuncularla kurmak isteyen Fenerbahçe, Nice forması giyen genç ve gelecek vadeden stoper Malagn Sarr'a ilk teklifini sundu.

Geçtiğimiz sezon savunmada büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe aynı sorunu yaşamak istemiyor. Teknik direktör Erol Bulut ve Emre Belözoğlu transfer operasyonunu birlikte yürütürken stoper transferi için düğmeye basıldı.

A Spor'un haberine göre bu konuda çok titiz olan Fenerbahçe, Nice ile sözleşmesi sona eren Malang Sarr'ın peşine düştü. Bulut'un Malang Sarr'ın Fenerbahçe savunmasına seviye atlatacağını ifade ettiği ve yönetimin 21 yaşındaki futbolcu için kolları sıvadığı belirtildi.

Fenerbahçe Yönetimi, Fransız stoperin yaşının genç olması nedeniyle ileriki yıllarda kulübe bonservis getirisi sağlayabileceğini düşünüyor.

Fenerbahçe ilk teklifini iletti

Fenerbahçeli kurmaylar genç yıldıza transfer teklifini iletti ve kararını beklemeye başladı. Genç stoperle Marsilya, Napoli ve Sevilla da yakından ilgileniyor. Sarr'ın tüm teklifleri değerlendirmek için acele etmeyeceği ve Ağustos sonuna kadar kararını vermesi bekleniyor.

nice malang sarr fenerbahçe transfer