Fenerbahçe'nin UEFA listesi belli oldu

ABONE OL

Fenerbahçe Vardar maçları için UEFA'ya yeni isim listesini bildirdi. Sarı-lacivertli takımın listesinde yeni transferlerden Soldado için bir kişilik boşluk bulunuyor. Giuliano kural gereği listeye yazılmadı.

Fenerbahçe vardar maçları için UEFA'ya yeni isim listesini bildirdi. Sarı-lacivertli takımın listesinde yeni transferlerden Soldado'nun ismi kalan bir kişilik kontenjanda yer alacak. Giuliano ise kural gereği listeye yazılmadı.

Fenerbahçe’nin 17 Ağustos'ta Üsküp'te oynanacak ilk maçtan bir gün önce gece yarısına kadar listeye uygun bir oyuncu ekleme hakkı var. Ancak bunun için listedeki yerel yetişmiş oyuncu sayılarının ihlal edilmemesi ve futbolcunun play-off’tan önceki eleme turlarında başka bir takımda forma giymemiş olması gerekiyor.

İçinde bulunduğumuz hafta içinde transferde oldukça hareketli saatler yaşayan ve kadrosunu iki önemli isimle güçlendiren Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Vardar karşısında yer alabilecek oyuncuları belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından UEFA'ya bildirilen listeden Slavia Prag'la anlaşan Miroslav Stoch çıkartılacak ve Soldado yer alacak, Zenit'le İsrail Bnei Yehuda takımı karşısında UEFA Avrupa Ligi elemelelerinde oynayan Brezilyalı Giuliano'nun adı bulunmuyor.

17 Ağustos Perşembe akşamı Vardar'la deplasmanda mücadele edecek Fenerbahçe'de Sevilla'ya satılan Simon Kjaer'in yerine 

ise sakatlığı hızla düzelen Fernandao eklendi.

soldado giuliano fernandao vardar uefa avrupa ligi