Fenerbahçe - Sevilla muhtemel 11'ler

ABONE OL

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile kozlarını paylaşacak.

Ülker Syadyumu'nda oynanacakmücadele saat 20.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek.

Fenerbahçe - Sevilla muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Oosterwolde, Arao, Crespo, Arda, Valencia, Rossi, King
Sevilla: Bounou; Nianzou, Fernando, Gudelj; Navas, Jordan, Rakitic, Acuna; Gil, Torres; En-Nesyri

Gruptan lider çıktı, talihsiz ilk maç

Grupta Rennes, AEK Larnaca Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşan Fenerbahçe, 6 maçta yenilgi yüzü görmedi ve 14 puanla zirveye yerleşti. Bu süreçte Rennes ile iki kez berabere kalan sarı-lacivertliler, diğer tüm karşılaşmaları kazanmayı başardı.

Son 16 turunun ilk maçı ise İspanya'da oynandı. İlk yarıda çok sayıda fırsattan yararlanamayan sarı-lacivertliler, şanssız yenilen gollerle sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Fenerbahçe turlamıştı

Bu iki takım daha önce 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi gson 16 turunda eşleşti. İlk maçı 3-2 kazanan Fenerbahçe, deplasmandaki maça kötü başladı ve ilk 9 dakikada 2-0 geriye düştü. Ancak 90 dakikayı 3-2 geride kapatan sarı-lacivertliler, penaltılarla adını çeyrek finale yazdırdı.

Fenerbahçe - Sevilla maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında İspanyol temsilcisi Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Sevilla maçı Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki bu kritik mücadele TSİ 20:45'te başlayacak.

fenerbahçe sevilla fenerbahçe haberleri fenerbahçe - sevilla maçı hangi kanalda