Fenerbahçe taraftarından Kutluay'a vefa

ABONE OL

Fenerbahçe'nin dün gece Darüşşafaka Doğuş'u yenerek finale yükseldiği karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar İbrahim Kutluay'ı unutmadı. Seyircinin tezahüratları Kutluay'ın duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Darüşşafaka Doğuş’u eleyerek finale adını yazdıran Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Turkish Airlines EuroLeague’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-lacivertliler şimdi de ligde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. 

Bu doğrultuda Darüşşafaka Doğuş’u 3-0’lık seri ile eleyerek finale yükselen Kanarya’da dün gece oynanan mücadelenin sonunda duygu dolu anlar yaşandı. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılan sarı-lacivertlilerde taraftarlar oyuncularını ve coach Zeljko Obradovic’e tezahüratlarda bulunurlarken, eski kaptanları İbrahim Kutluay’a da unutmadılar. 

KARŞILIK VERDİ

Darüşşafaka Doğuş İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay’a sevgi gösterisinde bulunan Fenerbahçeli taraftarların bu davranışı sonrası duygulanan eski oyuncularını uzun süre alkışladı. 

Kutluay da taraftarın bu vefasına ayağa kalkıp, tribünleri selamlayarak karşılık verdi. İbrahim Kutluay ayrıca maç sonunda taraftarlarla birlikte fotoğraf çektirdi. 

fenerbahçe ibrahim kutluay darüşşafaka basketbol