Fenerbahçe taraftarını yine üzdü

ABONE OL

Sarı-lacivertli takım erken golle öne geçtiği maçta Volkan'ın büyük hatasıyla şok oldu. İkinci yarıda yenik duruma düştü, Skrtel'le beraberliği kurtardı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe yeni transferleri ve yeni teknik direktörü ile ilk haftada şok yaşadı. Ligin yeni takımı Göztepe önünde 2-2'lik beraberlikle 2 puan kaybeden sarı-lacivertli takım ortaya koyduğu futbolla da taraftarlarını üzdü.

Sarı-lacivertli takımda yeni transfer Soldado henüz hazır olmadığı için, Fernandao ve Mehmet Ekici ise sakatlıkları nedeniyle forma giymedi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe 5.dakikada 1-0 öne geçti. Mehmet Topal'ın derin pasına hareketlenen İsmail Köybaşı'nın sol kanattan yaptığı ortada Alper Potuk topu ağlara gönderdi ve sarı-lacivertli ekibin yeni sezondaki ilk golünü atmış oldu.

Bu golle morallenen Fenerbahçe rahatladığı anlarda kalesinde şok bir gol gördü.

8.dakika oynananırken Fenerbahçe savunmasından seken topu Castro ceza alanı dışında önce kontrol etti ardından sert bir şut çıkarttı. Volkan Demirel topu önce kontrol etti, ardından elinden kaçırdı ve Tamer Tuna yönetimindeki Göztepe beraberlik sayısını bulmuş oldu: 1-1

İlk yarının kalan dakikalarında iki takımın da çabası başka gol getirmedi.

57.dakikada Josef'in tehlikeli bölgede yaptığı top kaybını çok iyi değerlendiren eski Kasımpaşalı Scarione topu önce çaldı, ardından sert bir vuruşla ağlara gönderdi: 2-1

Fenerbahçe bu gole 7 dakika sonra yanıt verdi.

64.dakika oynanarken Valbuena'nın kullandığı serbest vuruşta topa çok iyi yükselen martin Skrtel'in kafa vuruşu ağlarla gitti ve skor bir kez daha eşitlendi: 2-2

68.dakikada Aykut Kocaman iki oyuncu birden değiştirdi. Robin van Persie'nin yerine Ahmethan, Dirar'ın yerine ise Aatıf oyuna dahil oldular.

Karşılaşmanın kalan süresinde başka gol olmayınca maç 2-2 berabere sonuçlandı.

fenerbahçe göztepe aykut kocaman tamer tuna